Pekka Puska

Pekka Puskan suosittelu

Tohtori Juha Mustosella on erinomaiset edellytykset edustaa eduskunnassa Pohjois-Karjalaa ja koko itäistä Suomea. Hän on viettänyt lapsuutensa ja asunut suurimman ajan Pohjois-Karjalassa, ja tuntee aleen ja sen ihmiset. Juha on ollut monissa tärkeissä tehtävissä Siun Sotessa, Joensuun kaupungin hallinnossa ja sydäntyössä. Juha on myös yliopiston dosentti ja tehnyt tärkeää tutkimusta.

Uuden eduskunnan keskeisiä asioita tiukassa valtiontalouden tilanteessa ovat terveyden- ja vanhustenhuollon haasteet. Siun Soten aluehallituksen puheenjohtajana hänellä on erinomainen tausta hoitaa näitä asioita: edistää hoitoonpääsyä ja hoivaa, mutta myös laajemmin edistää ihmisten terveyttä, hyvinvointia ja elinolosuhteita. Maakunnan sydäntohtorina hän tuntee väestön surut ja ilot,

Mutta ennen kaikkea suosittelen Juhaa hänen henkilökohtaisten ominaisuuksiensa vuoksi. Juha on aina ystävällinen ja avulias. Hän paneutuu ihmisten asioihin ja herättää luottamusta. Näin sekä henkilökohtaisten ominaisuuksiensa että erittäin monipuolisen kokemuksensa vuoksi suosittelen vahvasti Juhan tukemista näissä vaaleissa.

Pekka Puska
Pekka Puska, Professori, Pohjois-Karjalan kansanedustaja 1987-91

Posted

in

by

Tags: